Vast zadenbrood
Dit heerlijke zaden- en pittenbrood heb ik gekregen van een klant. Het is een vast brood, zeer laag in de koolhydraten en het vult geweldig. Het brood blijft heel lang goed. Hieronder het recept:
Benodigdheden:
100 gram zonnebloempitten
100 gram pompoenpitten
100 gram sesamzaad
60 gram gebroken lijnzaad
50 gram amandelen of amandelschaafsel
50 gram hazelnoten of notenmix
Voor extra smaak wat dadels of abrikozen in stukjes gesneden en/of rozijnen
6 eieren
100 ml cocosolie
bakblik
bakpapier
Bereidingswijze:
Meng alle zaden en pitten in een kom. Smelt de cocosolie en klop de eieren los. Kluts vervolgens de eieren en de cocosolie goed door het zadenmengsel.
Bekleed het bakblik met een laagje bakpapier en doe het beslag in de vorm.
Bak vervolgens 60 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden.
Als het brood klaar is kunt u het delen door vier en apart in foliepapier in de koelkast bewaren.
Eet smakelijk!
Winkelwagen
MEDEDELINGEN:
Gesloten van
1 november tot
26 november 2024
------------
Overtuig uzelf: Derma Balans Shampoo bij roos
------------
Verse lijnzaadolie
Verse zwartzaadolie