HUMMUS
Deze zelfgemaakte hummus is een overheerlijke spread op een rijst- of maiswafel op de boterham of als dip voor groenten.
Benodigdheden:
• 2 potten kikkererwten
• 1-2 teentjes knoflook
• Snufje komijn
• 3/4 theelepel zout
• Sap van 1 citroen
• Ongeveer 50 ml water of tot de hummus glad genoeg is
• 2 eetlepels verse lijnzaadolie
• Snufje kurkuma
• Vers gemalen peper
• Eventueelt: 1-2 eetlepels miso
Spoel de kikkererwten en doe alle ingrediënten in de blender. Voeg indien nodig wat extra water toe totdat de structuur van de hummus naar wens is.
Ook heerlijk met koriander of peterselie erdoor.
TIP: U kunt ook 500 gram gedroogde kikkererwten gebruiken. Laat de kikkererwten dan 8 uur weken en vervolgens 1.5 uur koken met wat zeewier.
Winkelwagen
MEDEDELINGEN:
Gesloten van
1 november tot
26 november 2024
------------
Overtuig uzelf: Derma Balans Shampoo bij roos
------------
Verse lijnzaadolie
Verse zwartzaadolie